Europa på motorsykkelen

Skal du feriere i Europas kriker og kroker, kommer en motorsykkel godt med. Ønsker du å være forberedt, kan du booke din MC på nett før avreise, eller lokalt på reisemålet. Å leie motorsykkel har mindre kostnader sammenlignet med andre framkomstmidler, og du kommer deg fram overalt uten for store vanskeligheter med å finne parkeringsplass. Det er gøy å leie motorsykkel på både små og store steder, og du kommer enda tettere på livet.

motorsykkel

Ønsker du å kombinere forskjellige transportmidler på ferden, kan du også ta med deg motorsykkelen om bord på tog eller ferger. Togselskaper som TGV setter motorsykkelen på toget til reisemålet, mens du kan hoppe på neste fly. Det er både gøy og enkelt å reise med motorsykkel.

Skal du oppleve Europa på motorsykkel, har du mye vakkert i vente:

  • Reis til Alsace-regionen i Frankrike og lei motorsykkel av en utleieforhandler. Opplev det flotte landskapet med vinfarmer og slott på veien til den franske rivieraen.
  • Drømmer du om å gjøre som de gamle kunstnerne, kan du ta en rundreise i Frankrike. Gjør som modernismens far, Claude Monet, og ta hans rundtur i Frankrike.
  • Ønsker du deg til de italienske veiene, venter sjarmerende atmosfære og kultur. Et attraktivt reisemål er Firenze med sine fascinerende gater og arkitektur.

Lei sykkel lokalt, og husk avgiften i enkelte av landene som i Frankrike, Italia og Spania. Frister de greske øyer, finner du forskjellige typer motorsykler. De rimeligste går selvfølgelig litt saktere sammenlignet med de litt dyrere, men et kjøretøy for under 100 euro per uke er en god investering, da du opplever det kretanske terrengets skjulte skatter!

Reiser du i områder der du må ta ferjer eller andre typer fremkomstmidler, har du alltids den ekstra servicen at du kan ta med deg motorsykkelen. Du slipper å tenke så mye på parkeringsplass og om det er mulig å komme seg fram. Ønsker du å dra på rundreise i Europa, er motorsykkel en nødvendighet! Du kan forsikre motorsykkelen også, og det er ikke spesielt kostbart heller. En motorsykkelferie kan bli både rimelig og opplevelsesrik!