Gavekort på adrenalinkick?

Er du på jakt etter et gavekort til en venn eller venninne som elsker motorsykler og andre motoriserte kjøretøy? Da er dette gavekortet for deg!

Mange i dagens samfunn elsker adrenalin, spesielt det man får i heseblesende opplevelser på to eller fire hjul. Men for mange av oss blir det med drømmene om å cruise nedover gata i en sportsbil, eller langs norske jærstrender på en Harley Davidson. Mange av oss bor i store byer, der parkeringsplasser koster i dyre dommer, og det å ha en tohjuling eller en bil som er litt over gjennomsnittet rå, nærmest garanterer høye forsikringspremier og tyveri. Da er det greit å vite at man allikevel har muligheten til å rase fra seg i ordnede former, ikke sant? Her får du noen gavetips fra youwish.no:

  • Motorcross på bane er et spennende alternativ om det er motorsykler som er din greie. Du kan også kjøpe gavekort på opplevelser som 8-kamp, speedway og endurosafari.
  • Foretrekker du fire hjul, er det et mangfold av gavekort å velge i. Du kan velge racertur eller crossbil på bane eller kjøre en sportsbil om du ønsker. Her finnes det mange alternativer, så det er bare å velge. Det finnes også mange valg for ATV om du eller den som skal få gavekortet, liker det.
  • Det er også gavekort som bør brukes på vinteren. Hvorfor? Fordi de innebærer kjøring på glatt bane eller i omgivelser dekket av snø!Det finnes flere forskjellige spennende gavekort på opplevelser med snøscooter.
  • Er du eller mottager av gavekortet av den luftige typen, eller bare ønsker å utfordre sine egne grenser? Da kan det være spennende med et fallskjermhopp, indoor skydive eller kanskje flyboard er tingen?

Motorsykkel

Hvem drømmer vel ikke om en tur i en Ferrari eller kanskje en ariel Atom? De fleste gutter og kanskje noen jenter har nok drømt om dette innimellom. Youwish er ganske allsidig, og de tilbyr også mange andre spennende adrenalinopplevelser, som for eksempel skytekurs, paintball eller hva med å kjøre gravemaskin?

Det finnes med andre ord ingen unnskyldninger for å utsette drømmeopplevelsen lengre! Nå er det bare å kjøre på!