Ta motorsykkelturen innom Bergen

Norges særegne natur og gode veiforhold er meget ideelle for alle som liker å legge ut på eventyr med motorsykkelen. Etter en lang vinter uten følelsen av skinnsetet under seg, kan du endelig kjenne rusen igjen på norske veier. Norske veiforhold byr på gode sjanser for å oppfylle motorsykkeleventyret. Med storslagen natur er det bare å glede seg til å ta frem sykkelen fra garasjen og gjennomføre årets første motorsykkeltur.

motorsykkel-jente

Blant Norges mange flotte destinasjoner er Bergen, Vestlandets hovedstad, et attraktivt reisemål. Kjør gjennom storslagent landskap og opplev Norge i et nøtteskall. Bergen er ikke bare Norges nest største by – her kan du også oppleve flott natur og kultur, både før og etter at du har parkert sykkelen.

Trenger du oversikt over Hansabyens mange hoteller, se Hotellbergen.nu. Her kan du finne et godt utvalg av overnatting – nær Grieghallen under festspillene om sommeren eller på Hansabyens Brygge. Bryggen er en av Vestlandets mange skatter som ligger på UNESCOS liste over verneverdige steder, og den huser historie som bergenserne er veldig stolte av.

Det er lett å komme fram med motorsykkelen. Med gode parkeringsmuligheter langs Norges langstrakte veier kan dere når som helst stoppe opp og nyte dype daler og trolske fjorder. I turistsesongen er det også en stor fordel å reise med motorsykkel. På ferden til Bergen er dere alltid garantert plass på de mange fergene dere trenger å ta, og ønsker dere et lengre stopp enn turistbussen bak dere tar, er valget fritt! Skal dere på langtur, trenger dere heller ikke bekymre dere for om dere har nok drivstoff! Som en reisende nasjon vet det norske folk viktigheten av føde, både til deg og til kjøretøyet. Stopp på en av de mange veikroene på ferden og nyt tradisjonell norsk mat. Kjør trygt og nyt motorsykkeleventyret!