Spar penger til drømmesykkelen?

Motorsykkel

Det er vår og du har for første gang tenkt å være med på det store vårslippet, men først må du sette inn siste innspurt på sparingen slik at du kan kjøpe drømmesykkelen din.  Vi gir deg sparetipsene!

Vær bevisst på pengebruken din

Vær bevisst på hva og hvor du handler. Følg med i kundeaviser og kataloger og hold deg oppdatert på de gode tilbudene. De fleste butikker kjører 10 krs marked med noen ukers mellomrom, eller -40% kampanjer. Da lønner det seg å handle inn det du trenger for 1 til 2 mnd av disse produktene. Du kan også sjekke http://www.rabattkodnorge.com/  sine websider for å finne rabattkuponger.

Hva er en rabattkode?

En kupong som også kan kalles rabattkode eller tilby er en kode som gir deg en viss rabatt eller gratis frakt når du mate den inn i kassen på butikken i forbindelse med kjøpet.

Har du de beste avtalene?

Gå gjennom avtaler for bank, lån, mobil, strøm og forsikringer. Dette er områder hvor det lønner seg å være utro mot banken din om de ikke gir deg gode renter og lave gebyrer. Du kan faktisk spare flere tusen kroner i året om du bytter disse leverandørene til billigste alternativene.

Selg unna!

Et tips som vi skal gi, er å selge det du ikke trenger! Om boden eller garasjen din flyter over av ting og tang du har kjøpt i årenes løp, men som du ikke bruker? Finn sider på nettet hvor du kan selge dem!

Fordelsprogrammer

Benytt deg av fordelsprogrammer både i dagliglivet og på reiser. COOP for eksempel gir medlemmene sine en viss prosentandel på alt som handles, tilbake hvert eneste år. Forskjellige fagforeninger har også mye gode avtaler som du kan benytte deg av.

De pengene du sparer kan du så legge i motorsykkelen din, den du har drømt om i mange år! Du kan kanskje til og med sørge for at du får den største utstyrspakken som du selvsagt også ønsker deg, eventuelt den perfekte dressen og hjelmen for deg!