Lån penger selv om du har betalingsanmerkninger

Trenger du lån til å reparere motorsykkelen din, men blir stoppet i prosessen av betalingsanmerkninger? Du er ikke alene. Mange mennesker har betalingsanmerkninger som kan gjøre det vanskelig å få innvilget lån til helt hverdagslige ting hos en vanlig bank.

Dette er et problem som BlueStep kan hjelpe deg med. Haster det med å reparere motorsykkelen din, kan du få lån på dagen. BlueStep legger hovedvekt på din fremtidige betalingsevne når du søker om lån, og ikke så mye på fortiden din, og de garanterer deg en seriøs og grundig vurdering av din situasjon. Lån med betalingsanmerkning hos Bluestep kan redde din kjære kjøretøy.

Den kortsiktige løsningen for mange når de får betalingsanmerkninger og ikke får innvilget et vanlig lån, kan være å ta opp et dyrt forbrukslån eller kredittlån. Det er da en kjent historie at det ene tar det andre, regninger går til inkasso og plutselig har man en kreditthistorie med betalingsanmerkninger som gjør at man verken får lån eller refinansiering. Men BlueStep tilbyr løsninger. De er Skandinavias største spesialistlånegivere som hjelper tusenvis av mennesker med lån de ikke kan få i tradisjonelle banker. Hos de fleste banker gjøres det i dag en standard kredittprøving av alle som søker lån. Dette utelukker imidlertid svært mange mennesker som i bunnen ikke har store økonomiske problemer, men som kan slite litt med betalingene, og dermed kan ha pådratt seg irriterende betalingsanmerkninger.

Dyrk pasjonen

Foretaket BlueStep startet opp i 2005 og er i dag en finansinstitusjon med kontorer i Oslo og Stockholm. De mener at folk flest har både vilje og mulighet til å bestemme over sin egen fremtid, å gi den en ny retning dersom den riktige muligheten finnes. BlueStep tar imot søknader fra alle, hvor de setter seg inn i din unike situasjon og godtar omstendigheter som andre ikke aksepterer. Hvor mye du får låne kommer blant annet an på din inntekt, og dette vurderer BlueStep i hvert enkelt tilfelle. Mange låner penger til å for eksempel dyrke pasjonen sin. Så om du trenger å låne penger til en motorsykkelreparasjon, men ikke når frem i din vanlige bank på grunn av betalingsanmerkninger, kan du med fordel kontakte BlueStep.