Til Bergen på motorsykkel

Bo komfortabelt i Vestlandets hovedstad med http://www.hotellbergensentrum.com/.

Ektefølt naturopplevelse

Visste du at en av de mest spektakulære måtene å oppleve Vestlandet og dets hovedstad Bergen på, er å legge ut på en skikkelig motorsykkeltur? En av de mest spektakulære naturopplevelsene som Norge kan by på, er å se det trolske og vakre Vestlandet åpne seg opp og gi rom for Bergen helt ute ved dørstokken til Atlanterhavet. Om du ikke har kjørt den selv, har du sikkert hørt om og sett bilder fra Bergensbanen og alt man kan se gjennom togvinduet på tur fra Oslo til Bergen. Tenk å få kjenne de samme inntrykkene på kroppen fra motorsykkelsetet — da er det virkelig snakk om en ektefølt naturopplevelse. Om du virkelig føler at reisen i seg selv er målet, er det få reiser (og for så vidt også få mål), som kan måle seg med en motorsykkelreise til Bergen.

To motorsykkeler

Gevinsten av reisen

Uansett om du reiser til Bergen fra nordlig eller sydlig retning, er du garantert en uforglemmelig reise med et utall inntrykk å bearbeide før du i det hele tatt ankommer byen. Ankommer du fra Trøndelag, Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane i nord, har du blant annet Atlanterhavsveien, Geiranger og Trollstigen å se frem til. Gjennom disse stedene og attraksjonene, kommer du rett til hjertet av Norges ettertraktede urskjønnhet — husk å ta med fotoapparat eller filmkamera. Om du ankommer sørfra gjennom Rogaland eller Buskerud, får du komme enda tettere på den sagnomsuste veien over de vestlige fjellkjedene, deretter over de syv fjell, og deretter ned igjen til selve Bergen.

Vel fremme

Fremme i Bergen på din trofaste motorsykkel, står du nå fritt til å nyte og utforske Vestlandets hovedstad — som tilfeldigvis også er en kompakt, koselig og lett fremkommelig by med utallige muligheter hva angår severdigheter, matlaging og kultur- og musikkliv, for å nevne noe. I tillegg har byen et yrende MC-liv med en rekke klubber, butikker og spesialverksteder. Dra nytte av Bergens MC-miljø og del dine historier, vis frem sykkelen og gjør eventuelle oppgraderinger eller reparasjoner på din arbeidshest. Vel fremme har du en rekke flotte hoteller å velge mellom, sentralt plassert i Bergen. Se http://www.hotellbergensentrum.com/ og oppdag hotellmulighetene i Bergen.