Hvordan spare penger på motorsykkel?

Det er mange ting å tenke på når man skal ha motorsykkel og når man skal vedlikeholde denne. Men hvordan kan du best mulig spare penger på deler til motorsykkelen? 

Det lille ekstra

Det er jo ikke vits i å betale for mye for hverken motorsykkel eller utstyr og deler til motorsykkelen. Det man sparer inn, kan gå til det lille ekstra som gjør din kjøreopplevelse helmax.  Men hvordan kan du spare penger til det lille ekstra?

  • Handle motorsykkeldeler som for eksempel dekk, på nettet. En nettbutikk du kan besøke er Dekk365.
  • Det finnes gode muligheter til å spare penger om du er villig til å handle brukt. Her må man være selektiv og sikker på at det man kjøper faktisk er i god nok stand til å brukes, eller kan settes i stand til å brukes. Hvor mye arbeid er du villig til å gjøre?

Motorsykkel

Viktig å tenke på

Det finnes en del ting som det er viktig å tenke på når man skal kjøpe deler til motorsykkel, eller motorsykkelen for den slags skyld. En ting du må tenke på er hvilket føre du skal kjøre mest på, og her i Norge er det viktig å være godt forberedt når vinteren kommer. Hva er det beste dekket å bruke når du skal kjøre på vinterføret?  Du må i hvertfall ikke tenke på å kjøre motorsykkel med piggfrie dekk om vinteren.  Eksperter mener at det ikke finnes et enkelt dekk som er best om sommeren, men at du må belage deg på flere dekksett, alt etter føre.

Men det er ikke bare vinteren som byr på utfordringer for en motorsykkelfører, det er også viktig å ha de rette dekkene om sommeren på grunn av varmen som kan gjøre asfalten veldig varm å kjøre på. Så skal du ut på lengre reiser på sommeren er det viktig å ha sterke dekk som tåler det.

Husk at det er ikke forbudt å ta seg en tur rundt i butikkene før du eventuelt velger å bestille på nett! Da får du en god del gratis råd på veien!