Spar penger på brukte motorsykler og motorsykkeldeler

Du som kjører motorsykkel, vet at det er en relativt kostbar hobby. Hvis du skal gå til innkjøp av ny motorsykkel, gjør det et stort innhugg i sparepengene, og disse pengene hadde selvfølgelig kommet godt med til andre ting også. Det samme gjelder deler som må skiftes eller klær og utstyr du trenger for å kunne kjøre. Med stive priser på nye ting, kan det ofte lønne seg å kjøpe brukt.

motorsykkel

Hvis du vil bevare noen av pengene på sparekontoen, kan du altså skaffe deg rimeligere deler og klær ved å handle mer fornuftig enn å gå i butikkene der alt er til full pris. Det har aldri vært enklere å finne fram til brukthandlere og deleforhandlere enn nå. Det er bare å gjøre et enkelt søk på nett, så har du oversikt over mange forskjellige valgmuligheter der du kan få tak i rimelige motorsykler, kjøredresser, støvler og motorsykkeldeler.

Sparemuligheter finner du altså flere steder:

  • hos brukthandlere
  • hos nettbutikker med rabatterte priser eller rabattkoder
  • hos privatpersoner som selger videre

Om du er i et bevandret motorsykkelmiljø, har dere også sikkert en rekke muligheter for å kjøpe av hverandre eller hjelpe hverandre med å skaffe deler. Det er i alle fall ingen tvil om at det lønner seg å sondere terrenget ganske mye før man går til det skrittet å kjøpe nytt. Det er store penger å spare på brukte deler og utstyr, og det er heller ikke vanskelig å få tak i. Det finnes alltid noen et eller annet sted som har akkurat det du trenger, og som du helt sikkert kan få kjøpt til en god pris.

Det vil også lønne seg for deg å lære deg å mekke litt selv, slik at du ikke behøver å sette sykkelen på verksted for den minste lille ting. Det kan nemlig fort ble dyrt. Hvis du kan gjøre de enkleste (eller litt mer avanserte) tingene på egen hånd, kan du spare verktstedoppholdet til en gang det er helt nødvendig. Pengene du sparer kommer godt med og kan for eksempel brukes til en lengre motorsykkelferie!