Ta med motorsykkelen til Oslo

Oslo er en herlig hovedstad. Den er en liten storby med masse sjel og ting å finne på. Når du kommer til Oslo om sommeren, vil du se at folk er utendørs overalt når det er fint vær.

Osloboerne vil nyte sommeren så lenge den varer, enten det er på en takterrasse, i en park, i Marka eller ved sjøen. Både skog og sjø er det mye av rundt Oslo og langs veiene litt utenfor byen er det strender og små holmer som ligger klare for besøk.

Med motorsykkel i Oslo har du alle muligheter til å utnytte byen til det fulle. Booker du et av hotellrommene du finner på http://www.hotelioslo.com, finnes det parkering på de aller fleste hotellene. Når du senere har funnet ut hva du vil oppleve i Oslo, er det ikke vanskeligere enn å sette seg på motorsykkelen og kjøre rundt. På parkeringsplassene ved nevnte strender er det plass for motorsykler, og skulle det være fullt er det jo enkelt å parkere langs veien siden transportmiddelet ditt ikke tar så stor plass. Personalet på hotellene på http://www.hotelioslo.com gir deg gjerne tips om hvor det er fint å kjøre sykkel for å oppdage de beste stedene byen har å by på. Hvis du vil se Oslo fra oven, kan du bare kjøre opp i Holmenkollen eller til Ekeberg, finne deg en plass i solen og speide utover byen.

Klubber i Oslo

Oslo har flere motorsykkelklubber, mens du er på besøk kan du jo ta kontakt med en eller flere av dem for å ha noen å kjøre sammen med i og rundt Oslo. Det kan være hyggelig å kjøre til de litt mindre byene rundt hovedstaden også. Drammen er en by som har fått pusset på fasadene de siste årene.

Fredrikstad er en veldig fin by å kjøre motorsykkel til. Du kjører bare sørover på E6 fra Oslo, så er du der en time senere. Veldig fin by for dagsturer. Kort sammenfattet er det enkelt å kjøre motorsykkel i og rundt Oslo. Book et hotellrom på http://www.hotelioslo.com i dag og sjekk ut hvilke opplevelser du ikke vil gå glipp av ved et Oslo-besøk.