Nyt frihetsfølelsen på veien

Det å kjøre en tur på MC i stedet for i en bil kan være mye mer givende om sommeren, siden frihetsfølelsen er mye større på en åpen motorsykkel enn innelukket i en bil. Norge har kanskje ikke verdens beste veinett, men det er til gjengjeld veldig mye fin natur å se langs veiene.

Lofoten og Vesterålen er en naturperle som beundres av hele verden, og foretar du MC-turer i dette landskapet er det utrolig mye vakkert å se. Det samme gjelder på eventyrøya Senja litt lengre mot nord, hvor du kan se alt fra stupbratte fjell i Ersfjorden til innsjøer og skoger lengre sør på øya.

Helgelandskysten er viden kjent for sine tusenvis av småøyer, og mye vakkert kan oppleves ved å kjøre langs småveiene helt ved kysten. Fra Tromsø er det også en veldig fin tur helt ut til Hillesøy, hvor man har praktfull utsikt både til havet og flere kjente fjellformasjoner.

 

Også Sør-Norge har mange flotte destinasjoner for MC-folket

Men det er ikke bare Nord-Norge som kan by på flotte turer for MC-entusiastene. Rundt hovedstaden kryr det også av fine opplevelser, og når dagen er omme er det heller ikke vanskelig å finne gode hoteller i Oslo. Fra hotellet i sentrum kan man kjøre mot nordøst til en rundtur langs innsjøen Øyeren, hvor det er mye vakkert og åpent landskap som kan nytes fra sykkelsetet.

Det er heller ikke å forakte med en kjøretur langs Sørlandskysten, der det ofte blir ekstra liv i de små hvite byene om sommeren. Flere markeder og kafeer har bare sommeråpent, og man kan nyte alskens lokale retter på restaurantene som ligger tett i tett på bryggekanten.